Meer informatie over ons.

Onze kennel is gevestigd tussen Zwolle en Meppel, ongeveer 1 kilometer buiten het plaatsje Staphorst, nabij bossen, heide en vennen.

 

De kennel is vernoemd naar Haely van Hiemrod, de prachtige teef waar we ons eerste nest witte herders mee hebben gefokt. Tot ons grote verdriet hebben we haar in januari 2004 moeten laten inslapen, maar haar naam zal altijd voortleven in de stamboomnamen van de door ons gefokte pups.

 

Haely is in alle opzichten de stammoeder van onze kennel. Haar type is het type zoals wij dat graag zien bij een witte herder...Ze heeft haar geweldige karakter, prachtige bouw en imponerend voorkomen aan al haar nakomelingen doorgegeven.

 

Onze honden zijn onze lust en ons leven. We wonen in een zeer landelijke omgeving waar we heerlijk met de honden kunnen wandelen, zwemmen en fietsen. Wij fokken nu en dan een nestje witte herders waarbij we de oudercombinaties zeer zorgvuldig en weloverwogen kiezen. De pups worden bij ons in huis geboren en komen dan ook vanaf het prille begin in aanraking met alles wat bij een huishouden hoort. Ook komen ze volop in aanraking met onze kinderen en met de bezoekertjes van onze manege 'De Ruif', maar natuurlijk ook met allerhande andere dieren.