In 2024 worden er uit de combinatie Undercover Vito vom Sutumer-Grund  & Rowella Jody of Haely's Future pups verwacht.


Beide ouders hebben alle gezondheids testen doorstaan. 
HD A,  ED 0,  MDR1 +/+  DM N/N Pituitary Dwarfism N/N, Cerebellar hypoplasia N/N

De pups worden van het begin af aan optimaal gesocialiseerd


Een kamer aan de huiskamer, is de kraamkamer. Bij ons hebben de honden dus een eigen kamer. Van daaruit maken de pups kennis met geluiden van de telefoon, stofzuiger, televisie etc. Ook blijft de moederhond op deze manier betrokken bij het huiselijke leven. Ze is dol op de gezelligheid in de kamer en in de keuken.


 


Wanneer de pups 4 weken oud zijn gaan ze voor het eerst naar buiten. Naar een zeer ruime ren, met grasbodem, waar ze weer nieuwe ontdekkingen kunnen doen, zoals het verkeer, rammelende blikken, flapperend afzetlint en een heuse iglo om in te slapen. De pups hebben daarbij uitzicht op de paarden en pony's.


 


Wij oefenen tevens een manege-bedrijf uit, zodat ook die geluiden en geuren voor hen niet ongewoon zijn. Die mensen die op ons bedrijf komen zijn allen dierenliefhebber, zodat de pups dan ook weer alle aandacht krijgen en met verschillende mensen kennis maken. Wij kunnen bij de aanschaf van uw pup ook rekening houden met uw eventuele geplande vakantie. Het is dan mogelijk dat de pup langer kan blijven.


 


Door ons gefokte honden wonen inmiddels in diverse landen in en buiten Europa. Wij zijn daar vanzelfsprekend waanzinnig trots op. Er wonen inmiddels nakomelingen van onze kennel in Duitsland, België, Finland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Denemarken en Amerika!